Welkom / Nokvorst reparatie / Wat zeggen klanten over ons

Wat zeggen klanten over ons

Hieronder staan wat voorbeelden uit de vele lovende en positieve referenties die wij in de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen.

Deze referenties zijn terug te vinden via het Marktplaats account van van Esdonk nokvorst en schoorsteen reparatie .

Betrouwbare en vriendelijke vakman. Heeft deels de nokvorst gerepareerd en de rest opnieuw vastgezet. Verder dakcontrole uitgevoerd. Niet twijfelen, maak een afspraak met Barry van Esdonk!

Nokvorst reparatie
Dhr Hage, Bleiswijk januari 2016

Barry heeft bij mij de schoorsteen 3/4 gerenoveerd inclusief bovenkant, dakdoorvoer gemaakt aan de andere kant en het dak nagelopen op kapotte pannen etc. Goede afspraken mee kunnen maken, de werkzaamheden zijn goed verricht, lekkage die er was lijkt nu opgelost en ik ga met een goed gevoel de winter in.

Renovatie schoorsteen/ dakdoorvoer
Dhr Brinkman, Eindhoven november 2015

Van Esdonk is een jonge enthousiaste vakman die goed werk levert voor een prettige prijs. Hij communiceert naar behoren en houdt zich stipt aan de afspraken. Heeft alle nokvorsten opnieuw vastgezet, schoorsteen van openhaard geveegd en overige lekkende ventilatiepijpen effectief gedicht, en meteen ook maar een paar kapotte pannen vervangen. Barrie is een aanrader!

Nokvorsten en overige dakklussen
Mevr Busch, Heerhugowaard februari 2015

Van de week renovatie nokvorsten uit laten voeren door Barry, correcte en snelle communicatie via mail, prima werk geleverd voor scherpe prijs, ik had ook nog last van een vochtige muur op zolder bleek er een dakpan gescheurd te zijn(dit was bij een eerdere dak inspectie van een ander bedrijf niet opgemerkt) gelijk gerepareerd door Barry zonder extra kosten. Links en rechts nog wat pannen recht gelegd, kan mijn dak er voorlopig weer tegen aan. Een dikke plus!

Nokvorst renovatie
Dhr Cees, Rosmalen november 2014

Vandaag is van Esdonk bij ons geweest. Mooi op tijd, werk ziet er goed uit. Werk en prijs conform de afspraak !! PRIMA !!

Nokpannen vastzetten met Flexim
Dhr Albert, Zeewolde mei 2014

Contact en aanvraag verliep snel en gemakelijk. Barry was exact op de afgesproken tijd aanwezig en heeft prima professioneel werk geleverd, de nokvorsten liggen er weer strak en schoon bij en kunnen er weer heel wat jaartjes tegenaan. Al het afval netjes opgeruimd en lekker snel klaar. Hoewel de werkzaamheden plaatsvonden op de warmste dag van het jaar krijgt ie van ons een warme douche 😉

Nokvorsten opnieuw vastleggen
Dhr Carlo, Dongen augustus 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top