Welkom / Dak isolatie / Nokvorst reparatie Luit Blomstraat Utrecht

Nokvorst reparatie Luit Blomstraat Utrecht

Nokvorst reparatie Luit Blomstraat Utrecht 

De meeste nokvorsten zijn vastgelegd in een kalk-cementverbinding. Bij oudere daken zullen hier op den duur problemen door ontstaan. Dit doordat de cementverbinding poreus wordt.
De leeftijd van het cement ligt meestal rond de 40 a 50 jaar. Het poreus worden komt voornamelijk doordat het cement door de wisselende weersomstandigheden gaat krimpen en uitzet
De dakpannen en nokvorsten zijn van ander materiaal dan het cement waar ze mee vast liggen. Deze krimpen dus harder en zetten meer uit bij de wisseling van warmte en kou.
Hierdoor zal het cement scheuren/ afbrokkelen en dit heeft als gevolg dat de nokvorsten op den duur los komen te liggen. Wanneer de cementverbinding met de nokvorsten los laat kan door regeninslag en wind het water zijn weg naar binnen vinden, met lekkage als gevolg.

Door de nokvorsten opnieuw vast te laten leggen met Flexim kunststof dakmortel wordt het krimpen en uitzetten door de verschillende weersomstandigheden opgevangen. Flexim is, zoals de naam al zegt, flexibel en beweegt tijdens alle weersomstandigheden altijd mee. Hierdoor liggen uw nokvorsten tijdens alle weersomstandigheden altijd vast!
De Flexim kunststof dakmortel is leverbaar in verschillende kleuren, waardoor uw dak niet alleen waterdicht is, maar ook strak en netjes opgeleverd kan worden.
De werkzaamheden kosten 37,00 euro per strekkende meter. Dit is inclusief montage BTW en tien jaar garantie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top