Header Image
Welkom / Referenties

Referenties

Wat zeggen klanten over ons:

Hieronder staan wat voorbeelden uit de vele lovende en alleen maar positieve referenties die wij in de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen.

Deze referenties zijn terug te vinden via het Marktplaats account van van Esdonk nokvorst en schoorsteen reparatie .

Barry heeft bij ons 2 schoorstenen weggehaald. Dit heeft hij netjes en vakkundig gedaan. Keurig op tijd! werkt netjes! nette prijs! kortom een echte aanrader!

2 Schoorstenen verwijderd
Sjoerd, Siebengewald oktober 2016

Contact gezocht met Barrie voor een schoorsteenrenovatie in Tilburg. Naar aanleiding van de positieve referenties de keuze voor hem gemaakt en ik was blij met deze keuze.

Direct duidelijke en prettige communicatie via telefoon en/of email. Transparant en duidelijk in de prijs wat direct goed voelde. Prettige vakman die in een paar uur tijd de schoorsteen heeft gerenoveerd. Flexibele pijp erin, een nieuwe kap, een nette nisbus aan de onderkant en het kanaal afgestort met perliet zodat de buis goed geïsoleerd is. D.m.v. een test kon Barrie mij laten zien dat er een goede trek in de nieuwe pijp zat. Over een paar weken komt hij terug om de kachel aan te sluiten!

Samenvatting: Keurige nette vakman die keurig en op tijd werk aflevert volgens de afspraak!

Rookkanaal renovatie
Dhr RJJ, Tilburg september 2016

Barry heeft gisteren en vandaag nieuwe nokvorsten en een loodsslap geplaatst. Dit is naar volle tevredenheid gedaan en de prijs was ook heel redelijk. We zijn hier erg blij mee. Gelukkig dat er nog van dit soort bedrijven (en mensen zoals Barry) bestaan. Ik zou zeggen: ga zo door. Groet, Fred en Anja.

Dakreparatie
Fred en Anja, Koog aan de Zaan juni 2016

Betrouwbare en vriendelijke vakman. Heeft deels de nokvorst gerepareerd en de rest opnieuw vastgezet. Verder dakcontrole uitgevoerd. Niet twijfelen, maak een afspraak met Barry van Esdonk!

Nokvorst reparatie
Dhr Hage, Bleiswijk januari 2016

Barry heeft bij mij de schoorsteen 3/4 gerenoveerd inclusief bovenkant, dakdoorvoer gemaakt aan de andere kant en het dak nagelopen op kapotte pannen etc. Goede afspraken mee kunnen maken, de werkzaamheden zijn goed verricht, lekkage die er was lijkt nu opgelost en ik ga met een goed gevoel de winter in.

Renovatie schoorsteen/ dakdoorvoer
Dhr Brinkman, Eindhoven november 2015

Van Esdonk is een jonge enthousiaste vakman die goed werk levert voor een prettige prijs. Hij communiceert naar behoren en houdt zich stipt aan de afspraken. Heeft alle nokvorsten opnieuw vastgezet, schoorsteen van openhaard geveegd en overige lekkende ventilatiepijpen effectief gedicht, en meteen ook maar een paar kapotte pannen vervangen. Barrie is een aanrader!

Nokvorsten en overige dakklussen
Mevr Busch, Heerhugowaard februari 2015

Van de week renovatie nokvorsten uit laten voeren door Barry, correcte en snelle communicatie via mail, prima werk geleverd voor scherpe prijs, ik had ook nog last van een vochtige muur op zolder bleek er een dakpan gescheurd te zijn(dit was bij een eerdere dak inspectie van een ander bedrijf niet opgemerkt) gelijk gerepareerd door Barry zonder extra kosten. Links en rechts nog wat pannen recht gelegd, kan mijn dak er voorlopig weer tegen aan. Een dikke plus!

Nokvorst renovatie
Dhr Cees, Rosmalen november 2014

Vandaag is van Esdonk bij ons geweest. Mooi op tijd, werk ziet er goed uit. Werk en prijs conform de afspraak !! PRIMA !!

Nokpannen vastzetten met Flexim
Dhr Albert, Zeewolde mei 2014

Contact en aanvraag verliep snel en gemakelijk. Barry was exact op de afgesproken tijd aanwezig en heeft prima professioneel werk geleverd, de nokvorsten liggen er weer strak en schoon bij en kunnen er weer heel wat jaartjes tegenaan. Al het afval netjes opgeruimd en lekker snel klaar. Hoewel de werkzaamheden plaatsvonden op de warmste dag van het jaar krijgt ie van ons een warme douche 😉

Nokvorsten opnieuw vastleggen
Dhr Carlo, Dongen augustus 2013
Top